top of page

TOP 5 aliejai vasaros metu

Prasidėjus tokiems vasaros karščiams kaip beišmanydami stengiamės nuo jų apsisaugoti: būdami pavėsyje, geriant daugiau vandens ar gaivinantis gardžiais ledais. Tačiau tokiu vasaros laiku derėtų prisiminti, kaip apsaugoti mūsų odą. Pamaitinti odą ir apsaugoti ją nuo dehidratacijos puikiai galime pasitelkiant į pagalbą aukštos kokybės aliejus. „Provanso kvapų” ekspertė, Erika Daugėlaitė, odos priežiūrai rekomenduoja rinktis tam tikrus aliejus.


Morkų organinis aliejus. Šis aliejus pasižymi skaistinamosiomis savybėmis, tinka papilkėjusiai odai, suteikia jai sveiką žvilgesį ir turi raminamųjų savybių. “Provanso kvapai” jį rekomenduoja naudoti jei gavote tiesioginės saulės spindulių. Aliejus yra išgautas maceracijos būdu ir jame yra gausu beta karotino. Taip pat jis kuo puikiausiai tinka jei ruošiamės priimti saulės vonias.

Saldžiųjų migdolų augalinis aliejus, pasižymi ypatingai drėkinamosiosmis savybėmis, jame yra gausu vitaminų A ir E. Provanso kvapai pataria šį aliejų rinktis, jei oda yra gležna ir jautri, taip pat jis labai tinka kūdikiams ir vaikams.


Tikrųjų levandų eterinis aliejus labiausiai rekomenduojamas vasaros metu, jei po saulės oda yra paraudusi ir jautri. Tikrųjų levandų aliejus turi raminamųjų ir regeneruojamųjų savybių.


Laukinių mėtų eterinis aliejus labai vėsina, dėl sudėtyje esančio mentolio, kuris suteikia šaldantį pojūtį. “Provanso kvapai” įspėja, kad šį aliejų reikia naudoti labai atsargiai: vengti veido srities, būtinai sumaišyti su augaliniu morkų arba saldžiųjų migdolų aliejumi. Tinkamas jo kiekis gali turėti nepamainomą naudą vasaros metu. Jei aliejų naudosite kūnui, tai vienam kartui jo užteks vos šešių lašiukų.


Burboninių pelargonijų aliejus puikiai dera su tikrosiomis levandomis. Ši išskirtinė ir subtili kvapų sinergija suteiks odai rafinuotos prabangos. Pelargonijų aliejus pasižymi regeneracinėmis ir odą balansuojančiomis savybėmis.


„Provanso kvapai” pažymi, kad augalinius ir eterinius aliejus galime maišyti ir tokiu būdu gausime geresnį efektą mūsų odai. Jei Florame aliejus naudosime kūnui tai į 40 ml morkų arba saldžiųjų migdolų aliejų įlašinkite 3 lašus tikrųjų levandų ir 3 lašus laukinių mėtų. Toks puikus ir kvapnus mišinys pagamintas pagal Provanso kvapai rekomendacijas dėl sudėtyje esančių mėtų suteiks odai gaivos ir vėsumo pojūtį, o levandų eterinis aliejus pasižymi apsauginėmis savybėmis padauginus kaitrios saulės vonių.


„Provanso kvapai” ekspertė ir įkūrėja, Erika Daugėlaitė, taip pat rekomenduoja pasigaminti aliejų veidui, turintį apsauginių ir regeneruojamųjų savybių. Vienas iš galimų receptų: į 50 ml saldžiųjų migdolų aliejų įlašinkite 20 lašų levandų ir 10 lašų burboninių pelargonijų. Gautą mišinį gerai suplakite. Šis kvapnus ir išskirtinis aliejus pagamintas pagal Provanso kvapai receptūrą gaivins ir apsaugos veido odą nuo išsausėjimo, suteiks jai elastingumo, skaistumo ir švytėjimo.


Renkantis aliejus nepamirškite atkreipti dėmesį į aliejų kilmę, ar šie aliejai yra organiniai, ar jie yra be cheminių pridėtinių ingridientų, ar turi kokybės atitikties sertifikatus. „Provanso kvapai” pažymi, kad ant aukštos kokybės eterinių aliejų etikečių turi būti nurodytas aliejų galiojimo laikas ir partijos numeris. 


Jei jau nusprendėte gamintis išskirtinį mišinį iš prabangių aliejų ir lepinti savo kūno odą, „Provanso kvapai” ekspertė, Erika Daugėlaitė, pataria aliejus naudoti tik ant drėgnos odos, švelniai ir su meile juos įmasažiojant į pasirinktas kūno vietas.


Būkite gražūs ir sveiki šią vasarą, apsaugokite savo odą nuo išsausėjimo ir drėgmės praradimo. Tinkamai parinkti, kokybiški, sertifikuoti natūralūs ir organiniai aliejai odai suteiks skaistumo, gaivos ir apsaugos ją karštos vasaros metu.

Naujausi įrašai

Rodyti viską

2 Comments


hjkk
Mar 15, 2022

Examine back again in the direction of our to start with version for a for a longer time dialogue of the range method. No. 2 and the Los Angeles KingsWe started our past installment as a result of recognizing the recreation's "unwritten rule" booking the no. 1 for goalies. Therefore, it was significantly versus unexpected that all 15 gamers who contain worn that sweater for the Kings manned the crease. Whilst inside my viewpoint the romance in between the no. 2 and defenseman fails in the direction of increase toward the place of an "unwritten rule", their synergy on the other hand turns out simply as durable inside of coach, as all 27 gamers who contain donned th…

Like

beatricejessie173
Jan 14, 2022

Oklahoma State is BUSY on the recruiting trail, handing out offers like candy to kids on Halloween.That's mainly because the time period from now until February 2 is considered the "contact period" which means teams go into overdrive on the recruiting trail talking to and offering scholarships to recruits.In all, Oklahoma State has made scholarship offers to around 20 prospects in the last week, that we know of. We're going to focus on the 2020 prospects first, and because there are so many rolling in so fast, we're going to split up the offensive and defensive prospects.We already looked at the offensive players, this time we'll look at the players on the defensive side of the ball.*One, Princely Umanm…

Like
bottom of page